Doorgaan naar hoofdcontent

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Wederom twee smerige winkels gesloten

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst (MGD) zijn onlangs overgegaan tot sluiting van twee (2) slordige winkels in het ressort Centrum. 

Bij controle in beide zaken zijn er verschillende misstanden geconstateerd o.a: Slechte hygiëne in de zaak, het ten verkoop aanbieden van vervallen goederen, niet in het bezit zijn van een geldige gedestilleerd vergunning en het niet kunnen overleggen van een bewijs van ongediertebestrijding. Op basis van bovenstaande ongeregeldheden, zijn de winkels in opdracht van de dc gesloten. De ondernemers moeten zich aanmelden op het districtscommissariaat en moeten de verplichte sluitingsdagen gebruiken om grondig schoon te maken.

Onderstaand de foto's van de aangetroffen situatiesReacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Jenny Warsodikromo is het niet eens met de uitspraak dat Nurmohamed maakt over de salaris verhoging van leerkrachten. Nurmohamed geeft aan dat leerkrachten een salarisverhoging verdienen van minimum van SRD 4.000. Dat is volgens Warsodikromo helemaal niet acceptabel. Een leerkracht zou meer waardering moeten krijgen, volgens Nurmohamed mag een leerkracht meer dan een parlementariër verdienen.

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.