Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

We zijn solidair, uiteindelijk zal het Surinaamse belang centraal gesteld worden

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken geeft aan in een gesprek dat de relatie met het buitenland steeds wordt verbeterd.

We gaan voor welvaart in Suriname beweert de bewindsman. De natuurlijke hulpbronnen die in ons land sterke economische voordelen kan brengen staan op de eerste plaats.
We zullen zeker democratisch te werk gaan en zullen niet alleen reizen naar het buitenland maar gaan ter versterking van ons rechtsstaat.

We gaan heel solidair te werk.Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen