Doorgaan naar hoofdcontent

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Twee medewerkers van ’s Lands Hospitaal besmet op Covid-19

De directie van het ’s Lands Hospitaal deelt mee dat twee medewerknemers besmet zijn op Covid-19 virus. Er wordt vernomen dat beide personen werkzaam zijn op een verpleegafdeling van het ziekenhuis. De besmetting heeft niet plaatsgevonden op de werkvloer en ook zijn er geen patiënten betrokken bij deze gevallen.


Het ziekenhuis heeft conform de Covid-protocollen de nodige maatregelen getroffen en de afdeling gedesinfecteerd. De directie doet een beroep op een ieder met klachten om thuis te blijven en de huisarts of 178 hulplijn te bellen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Jenny Warsodikromo is het niet eens met de uitspraak dat Nurmohamed maakt over de salaris verhoging van leerkrachten. Nurmohamed geeft aan dat leerkrachten een salarisverhoging verdienen van minimum van SRD 4.000. Dat is volgens Warsodikromo helemaal niet acceptabel. Een leerkracht zou meer waardering moeten krijgen, volgens Nurmohamed mag een leerkracht meer dan een parlementariër verdienen.

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.