Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Suriname krijgt ondersteuning van Trump, de Amerikaanse regering om schulden af te lossen

President van Verenigde Staten van Amerika Donald Trump zal Republiek Suriname ondersteunen bevestigd Mike Pompeo, de amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken. Dit gaf hij aan in een gesprek met de nieuwe president van Suriname.

Er zullen oplossingen gezocht worden voor het aflossen van de schulden door de Amerikaanse staat. Internationaal Monetair Fonds (IMF) en het verder zoeken naar noodzakelijke ontwikkelingsfondsen bij de multilaterale banken zoals de International Development Bank (IDB) en de Wereldbank.De Verenigde Staten zijn bereid ons land te ondersteunen bij het vinden van passende 

President Santokhi van Suriname en minister Pompeo van VS gaan een samenwerking aan dat goed is voor de politieke en maatschappelijke stabiliteit van beide partijen. Er worden maar mogelijkheden bekeken om samen te werken met de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS) alsook de Caribische Gemeenschap (Caricom).


Reacties

  1. Ik denk niet meneer Desie Bouterse blij zal zijn, met deze nieuws. En nu zullen we zien hoe machtig oom Desie is met zijn bende. Ik denk dat ook Desie zich zal hebben voorbereid ,wanneer hij wordt opgehaald,hij zal zeker ook vluchten, maar voor Bouta gaat het niet zo makkellijk zijn om op de vlucht te gaan. We moeten niemand onderschatten. Bouta heeft geen macht meer,al zijn vrienden die ook schuldig zijn, ze worden allemaal stuk voor stuk aangepakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen