Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Scherende man aangevallen door 4 criminelen

De rovers blijven maar actief, zelf lockdown maakt geen ingreep op hun.
Op zaterdag om half 5 in de ochtend werd een scherende man overvallen door vier criminelen. Dit incident vond plaats te Uitvlugt. De man werd bedreigd door de criminelen met een vuistvuurwapen.


De criminelen hadden de man gekneveld en drongen zijn huis binnen en namen een geldbedrag, mobiel en een laptop weg. Hij werd door de criminelen bedreigd met een vuistvuurwapen. Nadat de criminelen vertrokken waren lukte het de man zichzelf te bevrijden en om hulp te zoeken. Hij heeft geen letsels opgelopen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen