Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

President Santokhi ontmoet personeelsleden kabinet

Op maandag 20 juli zal er een bijeenkomst plaatsvinden waarbij President Chandrikapersad Santokhi een ontmoeting zal hebben met alle medewerkers
die ressorteren onder zijn kabinet. Het staatshoofd wenst van dit moment gebruik te maken, nader kennis te maken met de personeelsleden die deel uitmaken van zijn kabinet.
     

Op 16 juli is de nieuwe regering aangetreden. Het afgelopen weekeinde heeft het kabinet zich teruggetrokken om zich te overleggen over zaken als bestuur, beleid en organisatie. Afgelopen vrijdag hebben de nieuwe ministers hun department overgenomen. De regering zal de komende periode nader kennismaken met de medewerkers. Het kabinet heeft bij monde van president Santokhi te kennen gegeven met elk één te willen werken aan de verdere ontwikkeling van Suriname.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen