Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Parmessar maakt gebruik van ex-minister regeling en bezit een voertuig voor SRD 20.000 dat normaal US$ 40.000 kost

Ex-minister van LVV Rabin Parmessar krijgt een auto als ex-minister regeling van de  Surinaamse overheid. Het gaat bij deze om een VW amarok bouwjaar 2019 dat voor slechts SRD 20.000 is overgenomen door de ex-minister. 
Voorbeeld foto

De NDP vertegenwoordiger geeft aan via een facebook bericht dat hij reeds gebruik heeft gemaakt van ex-minister regeling dat sedert aantal jaren het geval is.

Het voertuig dat normaal in Suriname zeker een waarde heeft van USD 40.000 wordt voor een gift bedrag van SRD 20.000 tot eigen gemaakt.

“Dit is een bestaande regeling wat al vele jaren toegepast wordt en velen, haast een ieder, heeft er gebruik van gemaakt. Indien er bezwaren bestaan, laat men dan deze regelingen, deze en vele andere, schrappen. Ik kijk er naar uit! Mogelijk kan er een lange lijst gepubliceerd worden vanaf 2005” aldus Parmessar.
Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen