Nog SRD 100 miljoen over van Covid noodfonds

De Vice-president Ronnie Brunswijk deelt mee dat op de meeting de werkwijze en maatregelen van de Raad van Ministers (RvM) zijn besproken. Vanwege dringende reden kon er niet besproken worden de aanpak van Covid-19. Daarvoor zal er vandaag een spoedbijeenkomst gehouden worden. Voor 45 jaar Srefidensi zullen er provinsi worden ingesteld voor het organiseren en om de wet Grondconversie voor te bereiden.


Tijdens de vergadering zijn de ministers volkomen wat er in de vergadering besproken was. De vergadering met de pers was in feite ruim 90 minuten later begonnen. Maar Brunswijk benadrukt dat de volgende persbriefing beter aangepakt zullen worden.

De journalisten hadden een paar vragen, waarbij de vragen Ramdin en Brunswijk hun best hebben gedaan om het te beantwoorden.
Er wordt gegarandeerd dat de ambtenaren hun salaris en vakantie geld voor het maand juli wel zullen krijgen. Er werd gevraagd hoeveel geld er nog in de Noodfonds van 400 miljoen zitten. Volgens de informatie deelt Brunswijk mee dat er ongeveer SRD 100 miljoen over zijn.

De Vice-president geeft aan dat de ministers nog bezig zijn met de inventaris. Verder zal er vrijdag nog besproken worden over hetgeen gedaan zal worden. Er is een spoedvergadering gepland.

Een reactie posten

0 Reacties