Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Lijk van jonge vrouw aangetroffen te Munder, Suriname

Rond half 5 in de middag is een lijk van een jonge dame aangetroffen in haar woning. Ze woonde aan de Njoenkondrestraat een zijstraat van de munderweg. Het stoffelijk overschot van de jonge dame werd ontdekt door haar tante . Zij woonde op hetzelfde erf maar meerdere huizen verder.


Nadat de tante 2 dagen niet in contact is getreden met dat meisje, ging ze zelf op bezoek bij haar. De tante was in bezit van een reservesleutel van de woning van de nichtje. Daar aangekomen trof ze het stoffelijk overschot van haar nichtje in de woning met bloed erom heen.

Per direct werd de Surinaamse politie ingeschakeld. Het is nog niet duidelijk wat de reden is geweest voor dit incident.Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen