Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Huwelijksceremonie Surinaamse President Santokhi en partner Melissa

President Santokhi deelde dat hij vandaag een stap neemt voor het intreden in huwelijk met zijn partner.Op 19 juli vond de huwelijk van de Surinaamse president, Chan Santokhi en partner Mellisa plaats te hun woning te Lelydorp volgens hindoe rituelen. Vicepresident Ronnie Brunswijk is ook van de partij. Hij is met de helikopter geland op het voetbalveld van Lelydorp. 

Santokhi en Melissa wonen al jarenlang samen en besloten om in het huwelijk te treden. Mellisa Seenacherry is jurist en onlangs beëdigd tot advocaat. Ze zal haar advocatenpraktijk combineren met ondersteuning van de president in vooral het sociale werk. 

Foto: ABC Nieuws


Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen