Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Hanisha Jairam: Meer dan SRD 1 miljoen geknoeid aan de ferry van Canawaima

Hanisha Jairam, vraagt naar onderzoek waarbij een verzoek is gericht aan de PG van Suriname betreft de ferry van Canawaima waarin zaken zijn geconstateerd bij overname van de leiding in augustus 2018. Jairam is de president-commissaris van Canawaima Management Company NV. De raad geeft aan dat er behoorlijk geknoeid is geworden aan de ferry, waarbij in een document 8-tal handelingen met bewijsstukken zijn gehecht betreft de periode november 2016 tot en met juli 2017.
Voorbeeld foto

Er is een bedrag van meer dan SRD 1 miljoen zonder verantwoording besteed aan de ferry door de ex-commissaris. Vanaf 2015 zijn er geen jaarrekeningen opgesteld vermeld de raad. Jairam geeft aan dat het niet de eerste keer dat de raad aan de bel heeft getrokken om een diepgaand onderzoek in te stellen. Ondanks alle investeringen hoe het verkeerd werd het in 2018 ontvangen door de raad die samen heeft gewerkt om alles weer vaartuig en in orde te maken. Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen