Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Geen stroommeter bij afgebrande woning aan de Prins Hendrikstraat

Bewoners aan de Prins Hendrikstraat schakelde de brandweer in toen ze rook zagen bij een woning.  De leden van brandweer kwamen kort na de melding, waar ze de woning met laaie vuur aantroffen. 

Uit onderzoek is gebleken dat er geen EBS meter aanwezig was. Het ging om een 3 fase stroom gebruik maar de brandweer trof nergens op het perceel een meter aan. Als het gaat om illegaal gebruik van stroom is vooralsnog niet duidelijk. Er was niemand ter plaatse aanwezig.Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen