Doorgaan naar hoofdcontent

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Voormalig minister JusPol, Stuart Getrouw neemt afscheid van de NDP

Twee jaren geleden in april werd Stuart Getrouw in functie getreden tot minister. Hij had als plicht de veiligheid van de Surinaamse gemeenschap. Getrouw deelt mee bij deze geen lid meer te zijn van de ex-regeer team.

Getrouw reeds minister van Justitie en Politie, heeft zijn lidmaatschap van de Nationale Democratische Partij (NDP) opgezegd. Als bewindvoerder op het ministerie was het zijn laatste werkdag. De NDP-secretaris bevestigt de opzegging van het lidmaatschap.


Hij zegt zijn job met trots te hebben vervuld, maar wat er gebeurd is, is nog niet bekend. Getrouw was ook lid van de Verificatie Commissie van de NDP.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Jenny Warsodikromo is het niet eens met de uitspraak dat Nurmohamed maakt over de salaris verhoging van leerkrachten. Nurmohamed geeft aan dat leerkrachten een salarisverhoging verdienen van minimum van SRD 4.000. Dat is volgens Warsodikromo helemaal niet acceptabel. Een leerkracht zou meer waardering moeten krijgen, volgens Nurmohamed mag een leerkracht meer dan een parlementariër verdienen.

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.