Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Covid-19: 23e persoon overleden in Suriname

Nog twee personen zijn gisteren overleden aan Covid-19. Het aantal levens dat te betreuren valt in Suriname aan Covid is gestegen naar 23. De twee personen die ziek werden gebracht bij het Regionaal Ziekenhuis Wanica hebben het leven gelaten. Het gaat in beide gevallen om personen boven 60 jaar.


Op de Covid-website van de overheid zullen de cijfers één maal per etmaal worden bijgewerkt. Dit heeft ministerie van Volksgezondheid besloten. De minister Ramadhin zal vandaag met de Covid-19 team oriënteren in het Regionaal Ziekenhuis Wanica. Het aantal personen dat genezen is verklaard is nu 744. De teller is gestegen naar 1234. 395 personen zijn momenteel in quarantaine. Vrijdag is er een spoedvergadering van de Raad van Ministers, waarbij de verder te nemen maatregelen worden besproken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen