Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Bromfietser overleden in goot te Commewijne

Een ontzielde lichaam van een 45- jarige man is vandaag door omstanders gezien. Het gaat om een bromfietser dat zich op de openbare weg begaf te Nw Amsterdam. Dit incident vond plaats rond 11 uur 's morgens. De bromfietser kreeg naar vernemen een epilepsie aanval tijdens het besturen van de bromfiets, waarna hij in een goot viel van de Pronkweg. 

Omstanders zagen het 
 ontzielde lichaam en schakelde de politie in. Een arts kwam ter plekke en gaf aan dat de persoon het leven heeft gelaten. Het ontzielde lichaam van Dowdath Basdeo is overgedragen aan nabestaanden.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen