Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

28-jarige Ali Mohamed aangehouden voor oplichting, hij stelde zich voor als jurist

Mohamed Ali werd verdacht van oplichterij en is uiteindelijk aangehouden door de Surinaamse politie. Uit het onderzoek is gebleken dat Ali 28 jaar oud was en afkomstig is uit pakistan. Hij deed zich voor als jurist en hield mensen voor dat hij hun juridische belangen kon behartigen. Ali wist zodoende geld af te troggelen van een aantal personen. Toen zijn slachtoffers erachter kwamen dat hij hun in de maling had genomen deden zij aangifte bij de politie.

Ali wist uit handen van de politie te blijven sinds juni 2018 tot woensdag 15 juli toen hij op een locatie te Paramaribo-Noord werd aangehouden. Ali geeft toe dat hij geld van een aantal mensen wist af te troggelen door zich voor te doen als jurist. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie, door de politie, in verzekering gesteld.

Alle mensen die zijn beet genomen door Ali worden opgeroepen in kontakt te treden met de afdeling Recherche Midden. Deze afdeling is ondergebracht op het politiebureau De Nieuwe Grond en is te bereiken op de telefoonnummers 582203 en 582050

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen