28-jarige Ali Mohamed aangehouden voor oplichting, hij stelde zich voor als jurist

Mohamed Ali werd verdacht van oplichterij en is uiteindelijk aangehouden door de Surinaamse politie. Uit het onderzoek is gebleken dat Ali 28 jaar oud was en afkomstig is uit pakistan. Hij deed zich voor als jurist en hield mensen voor dat hij hun juridische belangen kon behartigen. Ali wist zodoende geld af te troggelen van een aantal personen. Toen zijn slachtoffers erachter kwamen dat hij hun in de maling had genomen deden zij aangifte bij de politie.

Ali wist uit handen van de politie te blijven sinds juni 2018 tot woensdag 15 juli toen hij op een locatie te Paramaribo-Noord werd aangehouden. Ali geeft toe dat hij geld van een aantal mensen wist af te troggelen door zich voor te doen als jurist. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie, door de politie, in verzekering gesteld.

Alle mensen die zijn beet genomen door Ali worden opgeroepen in kontakt te treden met de afdeling Recherche Midden. Deze afdeling is ondergebracht op het politiebureau De Nieuwe Grond en is te bereiken op de telefoonnummers 582203 en 582050

Geen opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Blogger.
Youtube Channel Image
Suriname Today Subscribe To watch more Video's
Subscribe