Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

2 mannen verdacht van moord te Munder

Het lijk van de natin student  dat maandag werd aangetroffen in haar woning omgeving Munderweg was van Chanel van der Bok.  

Nadat de tante van de overledene 2 dagen niet in contact is getreden met haar, ging ze zelf op bezoek bij haar. De tante was in bezit van een reservesleutel van de woning van haar nichtje. Daar aangekomen trof ze het stoffelijk overschot van haar nichtje in de woning met bloed erom heen.


De politie heeft twee mannen aangehouden die vermoedelijk betrokken zijn bij de dood van de 22- jarige. De zaak wordt verder onderzocht.

Reacties

  1. The game-ending situation varies throughout completely different websites, it could possibly be} a certain pool dimension, {a certain amount|a particular amount|a certain 파라오카지노 quantity} of gamers, or a preset time span. The winner will acquire the entire wager pool as the prize, after excluding the site cut. The odds could be calculated by the pool dimension divided by the player’s wager, however it's unknown to the gamers in the meanwhile they wager.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen