Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

19-jarige overleden, hij was betrokken bij een verkeersongeval aan de Hendrikstraat

Zaterdagavond liet Abhay Nirandjan het leven gelaten in het Academisch Ziekenhuis van Suriname. Abhay werd eerder op de dag opgenomen na een verkeersongeval. 


De politie van Leiding 9a kreeg een melding van een aanrijding aan de Hendrikstraat. het ging om een autobestuurder en de overleden bromfietser. 

Uit het voorlopige politieonderzoek is gebleken, dat Abhay over de Hendrikstraat reed en de autobestuurder vanuit de tegenovergestelde richting kwam. De autobestuurder ging naar rechts zonder de bromfietser voorrang te verlenen als doorgaand verkeer. 

De autobestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs en dat wordt ingevorderd gaande dit onderzoek.
Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen