Doorgaan naar hoofdcontent

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

1,5 miljoen euro verzamelt door Nederland voor corona hulp in Suriname #NL4SU

Afgelopen vrijdag maakte Jörgen Raymann dat de actie Nederland voor Suriname al opgeleverd is. In Nederland dat geld verzamelt wordt voor corona hulp in Suriname is al op dit moment  1,5 miljoen euro opgeleverd.


“Dankjewel!! Iedereen die zo ruimhartig en onvoorwaardelijk gegeven heeft, namens het volk van Suriname en de hele crew: Bedankt!!” schreef Raymann op Instagram. Hij gaf ook aan dat de actie doorloopt tot en met 8 augustus 2020.

De hulp komt op het juiste moment. In Suriname is het aantal actieve besmettingen in korte tijd gestegen. Het totaal aantal besmettingen is 1029. Vandaag viel ook nog de 21ste corona dode.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Jenny Warsodikromo is het niet eens met de uitspraak dat Nurmohamed maakt over de salaris verhoging van leerkrachten. Nurmohamed geeft aan dat leerkrachten een salarisverhoging verdienen van minimum van SRD 4.000. Dat is volgens Warsodikromo helemaal niet acceptabel. Een leerkracht zou meer waardering moeten krijgen, volgens Nurmohamed mag een leerkracht meer dan een parlementariër verdienen.

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.