Doorgaan naar hoofdcontent

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Woning aan de Munderweg in brand

Gister rond 17.45u kreeg de brandweer een melding van brand aan de munderweg. 
De brandweer probeerde de brand met man en macht te blussen. Het gaat om een houten woning.


De brandweer was snel ter plaatse met drie wagens. De bewoners waren op het moment van de brand thuis. Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk. Het vuur was binnen 20 minuten onder controle. De gehele bovenkant van de woning is verloren gegaan.

 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Jenny Warsodikromo is het niet eens met de uitspraak dat Nurmohamed maakt over de salaris verhoging van leerkrachten. Nurmohamed geeft aan dat leerkrachten een salarisverhoging verdienen van minimum van SRD 4.000. Dat is volgens Warsodikromo helemaal niet acceptabel. Een leerkracht zou meer waardering moeten krijgen, volgens Nurmohamed mag een leerkracht meer dan een parlementariër verdienen.

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.