Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

VHP behaald meerderheid in VVV

De VHP behaald de meeste zetels in de VVV. Maar daarnaast ook in de DNA, DR en RR. In alles is de VHP de overwinnaar geweest. 


De uitslag van de verkiezing is al binnen en de zetelverdeling ziet er als volgt uit: VHP twintig zetels, NDP zestien, ABOP negen, NPS drie, BEP twee en PL een. De bezwaren ingediend door de NDP hebben geen gevolgen op dit resultaat. De 3 stembureaus zullen opnieuw gestemd worden op RR niveau.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen