Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Ander beleid voor aanvraag vergunningen

In de afgelopen regeer periode zijn er vrijwel zoveel vergunningen uitgegeven aan alle sectoren. Nu gaan wij het anders moeten aanpakken zegt voorzitter van de Vereniging van Surinaamse Winkeliers, Raymond Hasnoe. de wens uit dat de nieuwe regering een totaal ander beleid gaat voeren ten aanzien van het uitgeven van vergunningen.

Chinezen hebben het land overgenomen en hebben in alle wijken hun handel. Onze eigen Surinamers kunnen dan nog minder iets bereiken en met de recente situatie wordt het erger voor onze samenleving. Het aanvoeren van levensmiddelen blijft voortgaan. Er is genoeg werk voor onze burgers. Er is genoeg werk voor de komende regering, zoals het zorg dragen dat winkeliers hun winkels optimaal openen en geen prijsopdrijvingen doorvoeren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen