Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Minister Benschop van Defensie bevordert tot Generaal-Majoor

De minister van Defensie, Brigade-Generaal, Ronnie Benschop is door de president van de Republiek Suriname, tevens Opper Bevelhebber der Strijdkrachten, Desiré Delano Bouterse, een bijzondere erkenning toegewezen meldt het Nationaal Informatie Instituut.

Deze formaliteit heeft zich voltrokken op vrijdag 19 juni 2020, in het presidentieel paleis. De minister is vanwege zijn opmerkelijke verdiensten, discipline en nationale opstelling, bevorderd in de naast hoogste rang binnen het militaire apparaat t.w.; Generaal-Majoor.

Minister Benschop is met deze bevordering de eerste en enige Surinamer met de hoogste militaire rang die gedragen kan worden in de Republiek Suriname.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen