Mijn zus is niet overleden aan corona, zegt de zusje van de 9e geregistreerde Covid-19 overledene

Onlangs is bekend geworden dat er een 9de dode bij is gekomen in Suriname. Het Covid-team heeft overigens GEEN identiteitsgegevens bekendgemaakt voor het publiek. Maar een zus van een overleden vrouw uit Albina geeft aan dat het om haar zus gaat. Een 41-jarige vrouw uit Albina.
Natalie, de zus van de overledene heeft gesproken met de media. Ze vinden namelijk dat hun familielid onterecht wordt gerekend als een covid-dode. Ze zeggen dat hun zus al ziek was en dat haar dood niets met het coronavirus te maken heeft.

Radio Asosye
Bekijk de video om het gesprek met Radio Asosye te beluisteren. Is haar zus wel de 9de corona dode in ons land? Worden mensen onterecht meegeteld als corona dode? Misschien moeten wij als Surinamers beter geïnformeerd worden?
      

Covid dode in Suriname
De familie in Albina is niet blij. Ze denken dat hun overleden familielid ten onrechte wordt meegeteld als een corona dode in Suriname. Ze hebben hun verhaal gedeeld in de media. Misschien kan het covid-19 management team hier antwoord op geven. Of misschien kunnen ze contact opnemen met de familie van de vrouw om hen iets beter te informeren omtrent het coronavirus en de doden. Misschien is de 9de corona dode niet de zus van deze bezorgde vrouw? Anderen mensen beweren namelijk dat de 9de persoon een man is.

De familie heeft aangegeven dat mevrouw wordt gerekend als een corona dode. Daarvan hebben we niet officieel een bevestiging gehad van het covid-management team. Het kan zijn dat de mevrouw NIET de 9de corona dode is. Houden jullie daar aub rekening mee. We hopen op een reactie van het team, aldus familie nieuws.

Een reactie posten

0 Reacties