Men overdrijft met Covid-19, het is gewoon een griep zegt Nurmohamed

In verband met het verscherpen van de totale lockdown merkt Minister Nurmohamed op dat de rekken in de winkels leeg raken en dat er lange rijen worden ontstaan. Men raakt gewoon in paniek zegt Nurmohamed. Minister Nurmohamed zegt aan de samenleving dat het virus gewoon een griep is en men gaat te ver met Covid-19.


Volgens Nurmohamed is er geen reden om het bedrijfsleven stil te leggen indien er Covid-19 veiligheidsmaatregelen in acht wordt genomen. Hij vindt dat er vanuit de overheid nauwelijks oplossingen komen tegen gemis van inkomsten en een eventueel tekort aan voedselvoorziening. Nurmohamed beeld uit dat de bussen ingezet kunnen worden als een rijdende mini-supermarkt, zodat mensen toch hun boodschappen kunnen doen.

Hij twijfelt er niet aan dat de VHP voor normalisatie zal zorgen van de Covid-effecten en de economische problemen in het land. De huidige regering heeft totaal geen verstand van de Covid-crisis, benadrukt Nurmohamed.

Een reactie posten

4 Reacties

 1. Nurmohamed wil jij weten als het een griepje is dan zet jou kinderen maar in als proefkonijn.
  Ezels als jij koelie willen het volk uitroeien....baby van 3 mnd met covid....hoe verklaar je dat schoft?
  Voel jij de pijn van zo een moeder? Neen he hufter🥀🥀🥀

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee ik heb schijt. Ten eerste moet je ,als je praat met meer respect praten,ten 2 e moet je aan de broeders en zusters van Suriname vragen om dit alles wat bedtreft covid,serieuser te nemen want bij een ieder die besmet raakt werkt het anders. Velen worden weer snel beter en de simptonen zijn als een griepje, daarin heeft hij volkomen gelijk. En ten derde is van die 400 miljoen wat hard nodig is door jullie vertrouwelingen is gestolen,maar goed niks aan de hand want velen denken niet zoals . ik heb schijt. niet zo zielig doen. Ezels en koelie. jullie als jij verdienen om te kraperen.


   Verwijderen
 2. Hoe meer ik het nieuws en reacties lees, hoe meer ik nu begin in te zien dat Suriname Rijkdommen heeft ja. We zijn Rijk aan Dommen. En jij bent er 1 van Mr Nurmohamed

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Anoniema, nu een grote bek. Die dommen gaan jullie redden, De rijkdommen verwijst ik jou naar Ma Dina,luisteren naar haar. Wie dom is en wie slim. Ondankbaren. Als jullie niet gaan veranderen dan ben ik bang dat jullie een groot probleem hebben. Velen van jullie zijn racisten en boeven. En jullie hebben geen leiders,maar alleen maar lijders. Over een jaar dan ga je anders kraaien. In die 10 jaren had je geen mening ,voor de grote lijder van de 10 jaren. 1 van de grote LIJDER Boefie is nu vluchtende, en een toneelstuk aan het opvoeren. Geniet maar van Boefie. Ondankbaar.

   Verwijderen