Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Lockdown in Suriname wordt verlengd, landsgrenzen zijn zo lek als een zeef

Ingezonden: Er is nog geen sprake van vermindering van het aantal corona positieve gevallen. Nu er sprake is van total lockdown, waarbij de situatie niet direct opmerkelijk zal zijn. Maar naar mijn vernemen zou het beter zijn om de total lockdown door te laten gaan, zodat de verspreiding niet vermenigvuldigd. 


Zaken worden niet goed voorzien van ventilatie. Het behouden van social distance oftewel 1.5-2 meter afstand wordt niet in acht genomen. Het regelmatig reinigen van handen komt ook niet overal voor. Dit zijn de oorzaken waardoor er geen vermindering kan komen. Onze grenzen zijn zo lek als een zeef! En dat is helaas de harde realiteit!
Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen