Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

KLM met medische donaties uit Nederland gearriveerd in Suriname

Vandaag is er wederom een vlucht aangekomen met donaties uit Nederland.
Eerder op 12 juni is er al een deel aangekomen en vandaag nog meer. Su4Su Covid-support Fonds die ook hulp vraagt in Nederland, voor medische spullen die Suriname nu heel hard nodig heeft. 

Voorbeeld Foto

Er is speciaal een KLM-toestel vanuit Nederland gestuurd dat vanmiddag is aangekomen op de Johan Adolf Pengel luchthaven.
Aangekomen zijn vandaag tien beademingsapparaten en 50.000 testers. Door de drastische groei van het corona virus in Suriname, wordt geacht de situatie snel op gang te brengen.

Alle kosten zijn in rekening gebracht van de Nederlandse overheid. Ook wordt er nog doorgewerkt om meer hulp te krijgen in Nederland middels Su4Su project. Ook zijn anderen in Nederland bezig om donaties te vergaren zoals Roue Verveer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen