Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

In 1 dag meer dan 37.000 corona virus besmettingen in ons buurland Brazilië

In ons buurland Brazilië zijn er in 1 dag meer dan 37.000 coronavirus besmettingen. Het aantal doden is gestegen nu boven de 1300. In totaal zijn meer dan 45000 mensen overleden. Er zijn nu bijna 1 miljoen besmettingen in het land.

Vergeleken met Guyana heeft Suriname meer besmettingen, echter is in Guyana het aantal doden gestegen naar 12. Er zijn vandaag in Frans Guyana 33 nieuwe besmettingen en Guyana 12 besmettingen. Sedert de uitbraak van de virus is de hoogste besmettingen in ons buurland Brazilië. Er zijn nu 934,769 bevestigde gevallen.Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen