Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Steunpakketten distributie worden vrijdag weer verdeeld

Angela Salmo, directeur van het ministerie van SoZaVo maakt bekend dat het verdelen van steunpakketten op 19 juni wederom zal plaatsvinden. 

Pakketten kunnen worden opgehaald in de volgende wijken: OS Tout Lui Faut, OS Johannes Vrolijkschool, OS Pandit Ramadhar, OS Livorno, Mulo Koewarsan, OS Winti Wai, Albiflo, Zaal De Goedeverwachting, OS Maretraite, OS Munder en Hoofdkantoor SOZAVO

De verdeling zal geschieden vanaf 1uur 's middags tot 4 uur 's middags. Geldt slechts voor de personen die niet eerder hebben ontvangen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen