Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

DNA-voorzitter Simons bevestigt installatie nieuw parlement op 29 juni

DNA-voorzitter Jennifer Geerlings-Simons bevestigt aan Santokhi installatie nieuw parlement op 29 juni.


VHP-voorzitter Chan Santokhi bevestigt dat de eerstvolgende DNA-vergadering is gepland voor 29 juni. Parlementsvoorzitter Jenny Simons heeft hierover gesproken met Santokhi en de drie andere leiders van de nieuwe coalitie.

Volgens Santokhi werkt Simons aan de voorbereidingen van deze vergadering.
Tijdens deze vergadering zullen de nieuwe parlementariërs beëdigd worden. De bedoeling is dat op die dag ook de nieuwe voorzitter en ondervoorzitter van het parlement te kiezen.

Het compleet interview in ABC Aktueel vandaag vindt u hier:

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen