Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Vader en kind van 7 jaar besmet met het coronavirus

Op dinsdag 16 juni zijn 2 personen positief getest op het coronavirus. Er wordt vernomen dat het gaat om een vader en zijn kind die besmet zijn met het coronavirus.

De vader was werkzaam bij Rosebel Goldmines. Hij is niet lang terug weer thuis gekomen van het werk. Dinsdagmorgen zijn deze twee slachtoffers afgevoerd naar Paramaribo. Deze slachtoffers zijn woonachtig te Henar en zijn dinsdagmorgen naar hun huisarts geweest. De medicus ontdekte dat zowel vader als zijn kind symptomen hebben van het Corona virus.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen