Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Covid-19 Update: nog 26 personen zijn genezen verklaard

In totaal zijn 26 personen die positief waren bevonden op Covid-19, genezen verklaard. Eerder waren 48 personen genezen. In totaal zijn 74 personen genezen verklaard.


Momenteel zijn er aantal 182 active cases.
Met het overlijden van de zevende persoon vandaag, is het aantal doden aan Covid-19 gestegen naar 7. De teller van het aantal besmette personen met het corona virus in Suriname staat op 261.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen