Doorgaan naar hoofdcontent

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Covid-19 eist zevende leven in Suriname

Nog een persoon te betreuren met de corona virus. Een zevende persoon die in het ziekenhuis lag, is vanmorgen overleden. De man was opgenomen in het Wanica Ziekenhuis op de Intensive Care afdeling.


Tot nu toe zijn vijf mannen en twee vrouwen overleden aan deze zeer besmettelijke ziekte. Het gaat om zes Surinamers en een Braziliaan.

Op dit moment zijn er 182 active cases en de teller van het aantal besmettingen staat op 261. 74 personen zijn genezen verklaard. 361 personen zijn in quarantaine.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Jenny Warsodikromo is het niet eens met de uitspraak dat Nurmohamed maakt over de salaris verhoging van leerkrachten. Nurmohamed geeft aan dat leerkrachten een salarisverhoging verdienen van minimum van SRD 4.000. Dat is volgens Warsodikromo helemaal niet acceptabel. Een leerkracht zou meer waardering moeten krijgen, volgens Nurmohamed mag een leerkracht meer dan een parlementariër verdienen.

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.