Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Covid-19 eist 8ste leven

Nog een persoon is slachtoffer geweest van dit dodelijk corona virus. Een achtste persoon heeft het leven vandaag gelaten aan Covid-19. Het totaal aantal doden in Suriname is hiermee gestegen naar 8. Het gaat om zes mannen en twee vrouwen.


Er zijn reeds 277 besmette gevallen geregistreerd. 72 personen zijn genezen verklaard. Het aantal active cases is nu 197. Op dit moment zijn 333 mensen in quarantaine. 

Vandaag om 16.00 uur vind het persbericht plaats vanuit het Covid-19 management team.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen