Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Brood leverancier aangehouden voor stelen van broodinkomsten

Een heer die werkt was bij een bakkerij te noord Paramaribo is in verzekering gesteld voor het stelen van bedrijfsgeld. 

De dader genaamd Maindel en nog 2 arbeiders van de bakkerij, waren bezig met de distributie van de broden. Het geld wordt in ontvangst genomen door de chauffeur, vervolgens in een tas gezet en verstopt in de cabine van het voertuig. Na de alle distributie reden ze naar de bakkerij, waar bij afgifte de tas niet was te vinden. Aan de hand van camerabeelden van de laatste leverancier, konden ze de dader vinden. Toen de chauffeur en de andere collega uitstappen voor de levering en Maindel in de auto bleef en dan de kans kreeg de tas eruit te halen. 

Een mededader die ter plekke aanwezig was op een scooter neemt de tas met geld en rijdt weg. De scooter werd in delen terug gevonden nabij het woonadres van Maindel. Hij ontkent iets af te weten van de diefstal van de tas met geld. Hangende het onderzoek is Maindel door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie. Hij wordt onder andere verdacht van diefstal in vereniging. Maindel is niet onbekend bij de politie en bij de justitie. De politie is op zoek naar het geld en de kompaan van de verdachte Maindel.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen