Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

15 illegale Brazilianen steken de grens binnen van Frans-Guyana

Nabij de staat Amapa kwam er een botsing tussen 15 illegale Brazilianen en de Frans-Guyanese politie op de rivier. De botsing vond plaats op de Oiapoque rivier. Twee kano's met 15 illegale Brazilianen werden aangehouden door de politieagenten uit het buurland omdat ze de grens illegaal oversteken.

Uit de 15 illegale brazilianen ontvluchtte 5 daarvan tijden de botsing. Bij hun werden er 600 gran goud gevonden. Niemand raakte gewond bij de confrontatie, maar 10 Brazilianen zitten nog steeds gevangen in Frans-Guyana.Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen