Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Vrouw wordt mishandeld door partner

De politie registreerde een geval van mishandeling. Het gaat namelijk om een vrouw die aangifte deed bij de politie omdat zij ernstig werd mishandeld door haar man.

De vrouw verklaard dat haar partner middernacht thuis kwam en dat zij bezig was met haar mobiel. Ze kregen een woordenwisseling nadat hij een foto van een andere man zag in haar telefoon. De man beschuldigde zijn vrouw dat ze uitloopt voor haar. Uit agressie begon hij haar te slaan.

De vrouw geeft aan dat ze meerdere keren mishandeld is geworden door haar partner, maar heeft nooit aangifte gedaan. Nu ben ik het al zat en besluit om wel aangifte te doen. De man is in verzekering gesteld.
Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen