Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Vrouw klapt haar dronken man

Gistermiddag rond 14.00uur heeft een dronken man een busje die hij bestuurde kapot gereden. Dit voorval gebeurde aan de Johannes Mungrastraat voor Choi’s Supermarkt. Dit nadat hij van de rijbaan raakte en twee betonnen paaltjes en een galvaanpaal met een drempel bord omver reed.


De vrouw van de dronken man kwam ter plaatse en was erg boos op hem, omdat hij alcohol heeft gedronken en het busje kapot heeft gereden. Tussen de vrouw en man ontstond er een woordenwisseling waarbij de vrouw haar man enkele klappen heeft gegeven. 

De politie kreeg de melding van het eenzijdig ongeval en ging ter plekke voor onderzoek.  De bestuurder had geen rijbewijs bij zich waarbij hij verklaarde dat hij wel ervan bezit is maar vervallen is en thuis ligt. De politie heeft de dronken man meegenomen naar het bureau. Er werd een sleepdienst ingeschakeld om het busje af te voeren. Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen