Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

SZF tot nader orde gesloten voor het publiek

SZF-kaarten die via de overheid zijn verzekerd, worden automatisch verlengd tot 30 Juni 2020. SZF vrijwillig verzekerden kunnen de aanvragen of verlengingen op een digitale manier doen, zoals dat reeds gebeurde. Dat kon door middel van een Whatsapp bericht te sturen.


Door de drastische toename aan COVID-19 personen, wordt CODE ROOD officieel aangekondigd voor Suriname. En zal SZF ook maatregelen treffen in deze zorgwekkende situatie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen