Doorgaan naar hoofdcontent

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Persoon in aanraking gekomen met COVID-19 patiënt, meld zich aan


Een man meld zich aan bij de politie van Santodorp. Hij is in aanraking gekomen met de positief geteste persoon die illegaal uit Frans-Guyana is gekomen op 25 mei en op de COVID-19 lijst staat als 12de geregistreerde.

De man genaamd Rakesh wacht al urenlang buiten de politiepost, tot het NCCR en BOG hun hulp komen verlenen. Hij klaagt dat zijn heel lichaam pijnen heeft en ook zijn ademhaling is zwaar.

Personen die in contact zijn gekomen met die man worden nog opgehaald door de desbetreffende instanties.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Jenny Warsodikromo is het niet eens met de uitspraak dat Nurmohamed maakt over de salaris verhoging van leerkrachten. Nurmohamed geeft aan dat leerkrachten een salarisverhoging verdienen van minimum van SRD 4.000. Dat is volgens Warsodikromo helemaal niet acceptabel. Een leerkracht zou meer waardering moeten krijgen, volgens Nurmohamed mag een leerkracht meer dan een parlementariër verdienen.

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.