Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Marowijne geïsoleerd, stolkersijver afgesloten

De aantal COVID-19 gevallen zijn sedert gisteravond toegenomen naar 14.
Gister zijn er twee registraties plaatsgevonden voor dit virus.

De dertiende besmette persoon vanuit Albina kwam in aanraking met veertien personen. Ook wel de DC van Sipaliwini de 14de besmette persoon kwam met meerdere in aanraking.

Als gevolg hiervan wordt de Oost-Westverbinding vanaf Stolkertsijver per direct afgesloten. DC Freddy Daniel van het Directoraat Nationale Veiligheid de informatie geeft door dat alle verkeer van Marowijne richting Paramaribo en andersom, ter hoogte van post Stolkertsijver, onmiddellijk wordt afgesloten. Slechts medische en veiligheidsdiensten zullen worden toegelaten.
Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen