Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Flinke schade bij aanrijding tussen drie voertuigen

Vrijdagmiddag rond 16.30uur is er een aanrijding gebeurd tussen drie voertuigen. Dit incident vond plaats op de hoek van de Frederik Derbystraat en de Prinsenstraat in Paramaribo.Een pick-up en een busje reden over de Frederik Derbystraat gaande richting het molenpad. Een personenauto kwam vanuit de nieuwe Domineestraat en wilde de Frederik Derbystraat ingaan, om richting de Prinsenstraat te gaan. Maar de bestuurder verleende geen voorrang en haastte zich. Daarbij kwam hij in botsing met de twee andere voertuigen. De pick-up kon nog enigszins afremmen waardoor de schade beperkt bleef.

Het busje raakte zwaar beschadigd. Er werd een sleepdienst ingeschakeld voor het afvoeren van alle drie voertuigen. Een persoon uit het busje raakte gewond bij het aanrijding.
De veroorzaker althans de bestuurder van de personenauto is niet in bezit van een geldige rijbewijs. Door politie werd hij afgevoerd naar het politiebureau Nieuwe Haven.

 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen