Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Dijk-Silos publiceert 46 uit de 66 processen-verbaal van Paramaribo

De voorzitter van het Onafhankelijk Kiesbureau, Jennifer van Dijk-Silos, heeft vanmiddag bevestigd, dat er nog 66 processen-verbaal moesten worden geteld.
Zodra het grootste deel van de processen-verbaal binnen zouden zijn, had Van Dijk-Silos beloofd die te delen met de verschillende media, waarna die konden overgaan tot publicatie. Zij heeft zich aan haar woord gehouden en heeft inmiddels de processen-verbaal gedeeld, zodat wij die met het publiek kunnen delen. Let wel, er ontbreken nog 20 processen-verbaal.

Hier de link waarop u de processen-verbaal van de stembureaus in Paramaribo kunt bezichtigen.: https://bit.ly/36DQdaQ

Bron: De West

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen