Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

57-jarige man aangetroffen in bergruimte

Vandaag is een 57-jarige man zwaargewond. De man genaamd Mahinderkoemar Nanhoe is aangetroffen in een bergruimte op zijn woonadres aan de Javaweg. De politie kwam ter plaatse voor het onderzoek en troffen de man aan met een ernstige verwonding aan het hoofd aan.

Er werd een ambulance ingeschakeld maar blijkbaar was dat Nanhoe al was overleden.Het ontzielde lichaam is in beslag genomen door de politie in opdracht van het Openbaar Ministerie. Het vermoeden bestaat dat Nanhoe slachtoffer is van een misdrijf. De afdeling Public Relations van de politie is nog bezig met verdere onderzoek. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen