Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

10-jarige meisje verkracht door buurman

Op dinsdag 26 mei heeft de politie een aangifte opgenomen van een verkrachting. Het gaat om een meisje van 10 jaar die verkracht is door een buurman. Uit een onderzoek is gebleken dat  de verdachte en het slachtoffer op hetzelfde erf woonachtig zijn en de buurman heeft zich tot twee keren toe vergrepen aan het kind in de periode van een maand. Hij heeft dat meisje in zijn woning gebracht en haar verkracht. De verdachte is meer bekend als Pier Ede. Op dinsdag heeft de tante van het meisje de politie ingeschakeld. 


De politie is nog bezig met verdere onderzoek. Het slachtoffer is verwezen naar een gynaecoloog voor onderzoek. Het onderzoek duurt voort.
Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen