Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Lijst van dieven die SRD 20 miljoen van de SPSB hebben gestolen

De burger werkt hard en betaald zijn belasting, dan roven deze mensen alle geld van de staatsbank. Het is goed dat iedereen weet wie de dieven zijn. In totaal hebben deze dieven meer dan SRD 20 miljoen gestolen. Dit is allemaal goed gedocumenteerd.
Wat deed men namelijk? SPSB-directeur Ginmardo Kromosoetoe gaf zichzelf en zijn vrienden een lening. Vervolgens hoefde men niet terug te betalen. Daarna wordt de lening gewoon opgeheven. Zo simpel hebben ze hun slag geslagen!
De lijst
– New Vision International NV (Ginmardo Kromosoeto en Robert Putter): SRD 11,348,840
– Stichting Guil (Oesman Wangsabasari): SRD 3.693.004
– Ginmardo Kromosoeto (Directeur SPSB): SRD 2.414.942
– Investment Partners NV (Ginmardo Kromosoeto en Robert Putter): SRD 1.712.968
– Rodney Anijs (Financeel directeur SPSB): SRD 750.000
– Limbridge NV (Robert van Trikt): SRD 326.552
– Pengel, Patrick M.: SRD 38.961
Totaal: SRD 20.285.267 minimaal dat is gestolen.
Alles is in de documenten van de klokkenluiders terug te vinden! Deze documenten zijn nu ook bij de procureur-generaal.
Oproep aan de president/voorzitter NDP
President, wat er is gebeurd kan gewoon niet. Deze mensen zijn allemaal uw vertrouwelingen. Allemaal hoge functionarissen in de NDP. U moet deze mensen uit de partij gooien en ze in de gevangenis smijten. Het bewijs is daar. President/voorzitter, het is uw plicht om NU in te grijpen!
Xaviera Bouterse

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen