Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Lekhram Soerdjan nieuwe minister van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB)

Minister Lekhram Soerdjan neemt het roer over op het ministerie van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB). In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal Rabin Parmessar beëdigd worden tot minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV).
Op LVV ontstond er onlangs binnen de leiding van het ministerie een ernstig meningsverschil met betrekking tot het beleid en de beleidsuitvoering. Tijdens dit onderhoud heeft Soerdjan zich dusdanig beledigd gevoeld dat hij besloot zijn portefeuille ter beschikking te stellen van de president. Bouterse vroeg Soerdjan zijn ontslagbrief aan te houden.
De nieuwe ministers worden donderdag beëdigd door president Desi Bouterse. Vijay Chotkan zal de scepter zwaaien op het Ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie. Sergio Akiemboto en André Misiekaba zullen respectievelijk de leiding over nemen op het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen en dat van Sociale Zaken en Volkshuisvesting.
srherald

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen