Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Brand verwoest volledig woning Frederikaweg

Bij een brand in een woning vanmiddag in Suriname was er sprake van enorme schade. Het hele huis is in vlammen opgegaan. De woningbrand vond plaats aan de Frederikaweg te Pont Buiten. Er raakte gelukkig niemand gewond.
Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend. Ook is niet bekend of er sprake is van een brandverzekering. De Surinaamse politie en de brandweer zijn ter plekke aanwezig en bezig met het onderzoek.
Waterkant

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen