Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Aanrijding kruising van Pandiet Paltan Tewariweg en de Botromankiweg

Een bromfietser is vanmiddag gewond geraakt na een aanrijding in Suriname. 
De man kwam op de kruising van de Pandiet Paltan Tewariweg en de Botromankiweg in botsing met een personenauto. Volgens de eerst berichten zou de bromfietser geen voorrang hebben verleend aan de automobilist, die over de Pandiet Paltan Tewariweg.
Het gevolg was een aanrijding tussen de twee. Het ongeval gebeurde omstreeks 12.30u. De bromfietser werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd door de ambulance van het Academisch Ziekenhuis in Paramaribo.
De Surinaamse politie heeft nog geen officieel bericht naar buiten gebracht, dus later meer.
Waterkant

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen