Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen

Afbeelding
Vanmorgen rond 09.15u stonden scholieren in grote groepen bij elkaar in hartje stad Paramaribo. De scholieren houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen.  De minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin maakt zich zorgen over een mogelijke nieuwe uitbraak van Covid-19, omdat een deel van de gemeenschap zich niet houden aan de corona maatregelen. Volgens hem gaat het niet allen om scholieren maar ook liet hij deze week foto's van mensen op voetbalvelden, Bij winkels mensen die bijelkaar stonden te chillen en borrelen. De minister vreest dat dit gedrag zal maken dat er weer een verscherping van de COVID-19-maatregelen in Suriname komt, juist nu de regering is overgegaan tot normaliseren van het leven.

Vice president Michael Ashwin Adhin zal president Bouterse vertegenwoordigen in Ghana

De vicepresident van de Republiek Suriname, Z.E. Michael Ashwin Adhin, zal de president van de republiek Suriname, Z.E. Desiré Bouterse, op uitnodiging van, Zijne Majesteit Otumfuo Osei Tutu II, koning van de Asantehene, van 19 t/m 23 april 2019 vertegenwoordigen in de Republiek Ghana.

De vicepresident en delegatie zullen tijdens dit bezoek o.a. participeren in de activiteiten rond de 20ste viering van de troonbestijging van de koning, welke plaats zullen vinden in de stad Kumasi.
Ook zal de vicepresident gedurende dit bezoek de inauguratie plechtigheid van de diplomatieke vertegenwoordiging van de Republiek Suriname, in de Ghanese hoofdstad Accra, verrichten. Met deze vestiging zal Suriname haar diplomatieke aanwezigheid op het Westelijk deel van het Afrikaanse continent hebben bestendigd.
Voorts past dit bezoek volledig binnen het kader van het buitenlands beleid inzake versteviging van de Zuid-Zuid Samenwerking, welke gericht is op verdere uitvoering van gemaakte afspraken tussen beide landen op historisch, cultureel en economisch gebied.


deboodschap

Reacties

Populaire posts van deze blog

Salarisverhoging van min. SRD 4000,- voor leerkrachten in Suriname?

Scholieren houden zich niet aan Covid-19 maatregelen